İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - 4 Eylül Ortaokulu

Nis

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe zümresi öğretmenlerimiz Selen AKYÜREK ve Gamze ÖN'e ayrıca programda görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

18.04.2024 TARİHİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KENTLİLİK BİLİNCİ KAZANMALARI, TARİHİ BÖLGELERİ YAKINDAN GÖRMELERİ, TARİHİ ESERLERİ DOĞRU İNCELEME VE DEĞERLENDİRME BECERİSİNİ EDİNMELERİ AMACIYLA "TARİHİ YARIMADA GEZİSİ" GERÇEKLEŞTİRDİK. GEZİ SIRASINDA ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETMENLERİMİZ VE PROFESYONEL REHBERLER EŞLİK ETTİ. GEZİ KAPSAMINDA TOPKAPI SARAYI, ARKEOLOJİ MÜZESİ, GÜLHANE PARKI, YEREBATAN SARNICI, AYASOFYA CAMİİ, SULTAN AHMET CAMİİ VE HİPODROM MEYDANINI GEZDİK. GEZİYE KATILAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE VELİLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

BU GÜZEL PROGRAMI BİZLERE HAZIRLAYAN SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ MELİKE SEVDA ALTAY VE ZEYNEP ESMER'E AYRICA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

RAMAZAN AYININ GELMESİYLE OKUL KORİDORLARIMIZI RAMAZAN AYINA UYGUN BİR ŞEKİLDE DONATAN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ ÖĞRETMENİMİZ LEYLA KAZICI'YA, EMEĞİ GEÇEN TÜM VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ GÜNÜ OKULUMUZDA COŞKULU BİR TÖRENLE KUTLANDI. TÖRENİN HAZIRLAMASINDA EMEĞİ GEÇEN TÜRKÇE DERSİ ÖĞRETMENİMİZ SELEK AKYÜREK'E VE GÖREVLİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda "Deprem Haftası Etkinlikleri" çerçevesinde  gerçekleştirilen deprem tatbikatından görüntüler

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PANOLARINI HAZIRLAYAN GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ GÜLŞEN ANADOL'A VE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.